homeGoedendag,

Als professionele gids van alle hotspots in Nederland, stel ik mij graag aan u voor.

Mijn naam is Svetlana Liadniova, 38 jaar, Nederlandse en Wit-Russisch van origine.

Vanaf mijn 12de kom ik naar Nederland (sinds tien jaar woon ik hier permanent) en ben er met de jaren, steeds meer van gaan houden. De taal, de cultuur, het sociale leven en natuurlijk de bezienswaardigheden. Mijn doel is dan ook, om niet alleen informatie over te brengen aan mijn klanten (de toeristen), maar óók om mijn liefde en respect voor dit land over te brengen.

 

 

Gids in Nederland

Inmiddels werk ik reeds zeven jaar met veel plezier en enthousiasme als gids.
Diverse steden met hun bezienswaardigheden zoals Amsterdam, Volendam, Den Haag en Delft, ken ik op mijn duimpje. Maar ook zeker voor de trekpleisters als de Keukenhof, de Zaanse Schans en vele andere, kunt u bij mij terecht. 

Naast het rondleiden, maak ik de transfers en help ik mijn klanten met het organiseren van de reis.

Doordat ik zelf, veel en met plezier reis en door mijn ervaringen in de loop der jaren, begrijp ik de wensen en verwachtingen van de toeristen heel goed.

Op maat en/of als privé-gids

Voelt u niets voor een standaard rondleiding, of gaat u liever niet met een groep, dan is er de mogelijkheid om voor een rondleiding op maat te gaan. De wensen van de klant, staan uiteraard voorop om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken tijdens uw bezoek en deze kan ik zelfs ter plekke aanpassen.

Als privé-gids, tijdens de excursie, maak ik gebruik van mijn eigen auto en zal ik dus tevens uw chauffeur zijn.

Kortom, bent u op zoek naar een enthousiaste, flexibele en betrouwbare gids in Nederland, dan zit u bij mij aan het juiste adres.

Met warme groeten,
Svetlana.

 

Pro-line Events V.O.F.

NL42ABNA0530542080

btw nr. NL 852433359B01

K.V.K 34108075